Csirkéhez ujj-zacskó?

2019.09.04

Te is mindig bosszankodsz, amikor sült csirke evés közben maszatosak és szaftosak maradnak az ujjaid? 

Hát, a koreaiak nem idegeskednek ezen, és hogy miért nem? 

Mert van ujj-zacskójuk...!

Ez a nájlon anyagból készült, egyszer használatos zacskó a hüvelyk- és a mutatóujj védelmére szolgál a kellemetlen szagok és makacs foltok ellen. Ezt használva nem kell bepiszkolnunk ujjainkat!

Az étterem asztalán bárki számára elérhető és használható.

Evés után csak el kell távolítanunk az ujjainkról és kényelmesen beszélgethetünk, iszogathatunk tovább a baráti társasággal.

A koreaiak előszeretettel fogyasztanak mellékételeket/köreteket a főétel mellé, mint pl.: egyes ételeknél ilyen a kimchi vagy a különböző eljárással készített és ízesített retkek. 

A rendelésünk mellé is előre becsomagolt retket kaptunk, és ez nem is lenne baj, de számomra egy valami hiányzott.... az olyan köret, mint a sültkrumpli, rízs, krokett, vagy bármi más... viszont itt magát a csirkét ettük, ami amúgy ízletes volt.

Note: az ilyen esetekben hasznos az élelmiszerboltokban vett előre elkészített és becsomagolt rizst megvásárolni, akinek tényleg szüksége van rá.

Ha Koreában jártok, mindenképpen próbáljátok ki!

안녕~

@Cintia Lonkai
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el